Meditop Gyógyszeripari Kft., Pilisborosjenő

Meditop Gyógyszeripari Kft.
Ady Endre Ut 1
2097 Pilisborosjenő
Pest
Telefon:
(26) 336 400
Telefon:
(26) 336 041
Telefon:
(26) 336 402
Fax:
(26) 336 041
Weboldal:
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Tevékenység: gyógyszergyártás

 1. Contact
 2. Gyik
 3. Impressum

Cégleírás
Amit csinálunk ? azt jól és becsületesen? Az alábbi cikk a rovat címében szereplő kérdőjel szerepét erősíti fel: a következőkben bemutatásra kerülő cég vezetője tulajdonképpeni értelemben nem sorolható a másért vállalkozók közé. Legalábbis így vélekedik Greskovits Dávid, a vállalat egyik ügyvezetője. Ha azonban nem az a célunk, hogy megállapítsuk, ki másért vállalkozó, és ki nem, akkor mégis szolgál némi tanulsággal a Meditop Gyógyszeripari Kft. vezetőinek példája. A kezdetek: Nigériától Pilisborosjenőig A Pilisborosjenő központjában található, jelenleg közel 90 alkalmazottat foglalkoztató céget két egyenrangú férfi vezeti, Ács Zoltán és Greskovits Dávid.
Ők voltak azok, akik 1995-ben, a Meditop Kft. megalapításakor igazán hittek benne, hogy a hazai gyógyszeripari szektorban sikerülhet életképes magyar vállalatot alapítani. Egy hasonló vállalkozás kockázatát jelzi, hogy az elődnek is nevezhető, ?első? Meditop Kft.-t csak határozott idejű szerződéssel hozta létre három vállalat, 1991 és 1994 között. A két gyógyszerész szakember korábban nem ismerte egymást, a közös pontot az a több éves nigériai külszolgálati munka jelentette, ahol éppen Ács Zoltán váltotta Greskovits Dávidot 1991-ben.
A kemény afrikai tapasztalatok közös értékeket hoztak magukkal, valamint azt a fajta mentalitást, miszerint nehéz körülmények között is keményen helyt kell állni. A vállalkozói szellemet pedig mindkettőjükben támogatta az a felismerés, hogy ha inkább alkalmazottként dolgoznának, sem a kudarcért, sem a sikerért nem ők vállalnák a felelősséget.
Kulcsszavak:
Gyógyszeripar, Gyógyászati készítmények, Gyógyászati Termék, Csomagolások, Analitikai vizsgálatok végzése, Gyógyszerek formulálása, Törzskönyveztetése, Hype
Termékek
Gyógyszer
Meditop Gyógyszeripari Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Meditop Gyógyszeripari Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Lángliliom U.6.
  1037  Budapest
 2. Lupaszigeti út 4.
  2011  Budakalász
 3. Szentendrei Út 176
  1031  Budapest
 4. Bakony U. 6.
  2094  Nagykovácsi
 5. Megyeri Út 64.
  1044  Budapest
 6. Szőlő Köz 3.
  1032  Budapest
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete