Meditop Gyógyszeripari Kft., Pilisborosjenő

Meditop Gyógyszeripari Kft.
Ady Endre Ut 1
2097 Pilisborosjenő
Pest
Telefon:
(26) 336 400
Telefon:
(26) 336 041
Telefon:
(26) 336 402
Fax:
(26) 336 041
Weboldal:
Frissítve egy hónappal ezelőtt

Leírás

Tevékenység: gyógyszergyártás

 1. Contact
 2. Gyik
 3. Impressum

Cégleírás
Amit csinálunk ? azt jól és becsületesen? Az alábbi cikk a rovat címében szereplő kérdőjel szerepét erősíti fel: a következőkben bemutatásra kerülő cég vezetője tulajdonképpeni értelemben nem sorolható a másért vállalkozók közé. Legalábbis így vélekedik Greskovits Dávid, a vállalat egyik ügyvezetője. Ha azonban nem az a célunk, hogy megállapítsuk, ki másért vállalkozó, és ki nem, akkor mégis szolgál némi tanulsággal a Meditop Gyógyszeripari Kft. vezetőinek példája. A kezdetek: Nigériától Pilisborosjenőig A Pilisborosjenő központjában található, jelenleg közel 90 alkalmazottat foglalkoztató céget két egyenrangú férfi vezeti, Ács Zoltán és Greskovits Dávid.
Ők voltak azok, akik 1995-ben, a Meditop Kft. megalapításakor igazán hittek benne, hogy a hazai gyógyszeripari szektorban sikerülhet életképes magyar vállalatot alapítani. Egy hasonló vállalkozás kockázatát jelzi, hogy az elődnek is nevezhető, ?első? Meditop Kft.-t csak határozott idejű szerződéssel hozta létre három vállalat, 1991 és 1994 között. A két gyógyszerész szakember korábban nem ismerte egymást, a közös pontot az a több éves nigériai külszolgálati munka jelentette, ahol éppen Ács Zoltán váltotta Greskovits Dávidot 1991-ben.
A kemény afrikai tapasztalatok közös értékeket hoztak magukkal, valamint azt a fajta mentalitást, miszerint nehéz körülmények között is keményen helyt kell állni. A vállalkozói szellemet pedig mindkettőjükben támogatta az a felismerés, hogy ha inkább alkalmazottként dolgoznának, sem a kudarcért, sem a sikerért nem ők vállalnák a felelősséget.
Kulcsszavak:
Gyógyszeripar, Gyógyászati készítmények, Gyógyászati Termék, Csomagolások, Analitikai vizsgálatok végzése, Gyógyszerek formulálása, Törzskönyveztetése, Hype
Termékek
Gyógyszer
Meditop Gyógyszeripari Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Meditop Gyógyszeripari Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Lángliliom U.6.
  1037  Budapest
 2. Lupaszigeti út 4.
  2011  Budakalász
 3. Határ U. 51-52.
  1038  Budapest
 4. Berzsenyi U.32.
  1039  Budapest
 5. Zrínyi U. 26.
  1039  Budapest
 6. Szentendrei Út 176
  1031  Budapest
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete